Parmankinkkua melonin ja parsan kera
nippu vihreitä parsatankoja
pieni cantaloupemeloni
150 g parmankinkkua
rucolaa ja muita salaatteja (esim. Napolitana-sekoitus)
vadelmia
parmesaanilastuja
oliiviöljyä
balsamicokastiketta
Kuori tarvittaessa parsatangot ja leikkaa varsien päät siistiksi. Laita tangot kylmään veteen odottamaan. Lämmitä litra vettä kiehuvaksi ja lisää keitinveteen teelusikallinen suolaa, sokeria ja sitruunamehua sekä pieni nokare voita. Laita parsatangot kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi noin 5 minuuttia. Valuta kypsät tangot ja huuhtele ne nopeasti kylmässä vedessä. Paloittele meloni lohkoiksi ja leikkaa kuori pois. Halkaise parmankinkkusiivut ja kääri ne melonilohkojen päälle. Asettele tarjoilulautaselle ensin pohjalle salaattia, sitten parsatangot ja päälle melonilohkot. Ripottele päälle oliiviöljyä, parmesaanilastuja sekä balsamicokastiketta. Koristele tuoreilla vadelmilla.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!